La nivel de organizatie, sanatatea si siguranta salariatilor nostri si a celor care lucreaza pentru noi sunt standardele prin care ne masuram succesul nostru. Stim ca succes este atata timp cat nimeni nu este ranit, iar altii ne urmeaza exemplul.
     Noi aspiram la crearea si mentinerea unei culturi pozitive de siguranta, atat din partea conducerii, prin exemplul personal, cat si din partea angajatilor prin imputernicirea acestora de a opri lucrul atunci cand se simt in nesiguranta.
     Am reusit ca, incepand cu anul 2010, sa nu inregistram niciun eveniment care sa aiba ca efect incapacitate temporara de munca, invaliditate sau deces. Lucrul acesta a fost posibil prin implicarea activa a intregului personal al organizatiei Rig Service, initiativele privind securitatea si sanatatea lucratorilor sunt puse in aplicare in mod eficient, de la informarea existentei riscurilor la locul de munca pana la tratarea acestora cu seriozitate maxima. Aceste riscuri sunt aduse la cunostinta tuturor persoanelor interesate sa lucreze cu noi, inca din faza anterioara angajarii.
    
     Pentru a demonstra conformitatea cu cerintele legale si cu standardele aplicabile in domeniul securitatii si sanatatii in munca si al situatiilor de urgenta, RIG SERVICE asigura in permanenta cursuri de instruire. Aceste cursuri se desfasoara sub indrumarea specialistilor din cadrul companiei sau a lectorilor, formatorilor externi de cursuri de instruire.