Trecutul, prezentul si viitorul !

Politica de responsabilitate sociala

    Activitatea desfasurata de SC RIG SERVICE s-a ghidat in permanenta dupa principiile dezvoltarii durabile, promovand si dezvoltand proiecte cu perspective pe termen lung, astfel incat sa creeze valoare in prezent concomitent cu sustinerea dezvoltarii afacerii in viitor. Pentru a atinge acest deziderat, SC RIG SERVICE SA integreaza principiile de dezvoltare durabila in toate domeniile sale de activitate, inclusiv in actiunile de responsabilitate sociala sustinute direct de societate sau desfasurate prin intermediul ONG-urilor. Astfel, strategia de dezvoltare durabila a SC RIG SERVICE se bazeaza pe urmatoarele principii ale politicii sale de responsabilitate sociala:
    
    

    Cultura organizationala a SC RIG SERVICE SA promoveaza cresterea nivelului de cunoaștere și conștientizare cu privire la conceptul de responsabilitate sociala si beneficiile acestuia, in cadrul consiliilor de administrație, a echipelor manageriale si in cultura organizațională in ansamblu, prin consultarea angajaților cu privire la probleme de interes din punctul de vedere al responsabilității sociale a societatii;

    Respectul față de angajați, politica de angajare si promovare bazata pe sanse egale, respectarea drepturilor omului si pe cele mai bune practici profesionale si de securitate in domeniu precum si sprijinirea angajatilor in vederea imbunatatirii continue a performantei, prin crearea de oportunitati de dezvoltare.

    Asigurarea sanatatii si securitatii atat a angajatilor proprii cat si a clientilor, furnizorilor, partenerilor si comunitatilor in care ne desfasuram activitatea, prin aplicarea standardelor de sanatate si securitate in munca.

    Protectia mediului, prin constientizarea la nivel organizational a necesitatii de a proteja mediul inconjurator si de a asigura sanatatea publica. SC RIG SERVICE SA a stabilit sisteme proprii de administrare a efectelor activitatii sale asupra mediului, planuri de urgenta si de prevenire si control a efectelor nocive asupra mediului sau sanatatii. Constienta de importanta abordarii acestui domeniu prin prisma dezvoltarii durabile, SC RIG SERVICE SA se implica activ si in domeniul resurselor energetice neconventionale - energie eoliana. Deasemenea, SC RIG SERVICE SA promoveaza si sustine principiile productiei ecologice, inscriind Ferma Piscicola Corbu II, situata in situl Natura 2000, in programul de trecere la acvacultura ecologica initiat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin Programul Operational pentru Pescuit 2007-2013. Toate aceste masuri au ca scop cresterea contributiei societatii noastre la pastrarea unui mediu ambiant sanatos pentru generatiile viitoare.

    Etica in afaceri bazata pe principii solide, care nu permit sa se ofere, sa se solicite sau sa se promita, direct sau indirec mita sau orice alte avantaje, pentru a obține inlesniri de orice tip. Aceasta politica referitoare la combaterea coruptiei este cunoscuta la nivelul fiecarui angajat al societatii.

    Contributii la dezvoltarea comunităților locale prin respectarea, protecția și promovarea culturii, obiceiurilor și valorilor comunităților în cadrul cărora ne desfășurăm activitatea. Preocuparea noastra pentru necesitatile comunitatilor in care ne desfasuram activitatea este demonstrata de implicarea continua in diverse activitati sociale organizate de SC RIG SERVICE SA direct sau in colaborare cu reprezentanti ai comunitatilor locale, astfel:
    
    • actiuni de caritate prin care, impreuna cu Consiliului Judetean Constanta, ofera sprijin populatiei afectate in caz de calamitati;
    • actiuni de caritate prin acordarea de sprijin financiar si/sau material unor case de copii din Constanta;
    • actiuni de mecenat prin sprijin acordat unor tineri cu posibilitati materiale reduse pentru finalizarea studiilor liceale si universitare;
    • actiuni de sustinere a activitatilor sportive prin sponsorizari acordate echipei locale de handbal HCM Constanta;
    • actiuni cultural-spirituale in colaborare cu Asociatia Pontul Euxin: inaltarea unei biserici ortodoxe pentru comunitatea din localitatea Baltenii de Sus jud. Tulcea, unde societatea noastra detine o pensiune turistica. Biserica, avand hramul Sf. Ioan Botezatorul, a fost construita in perioada 2008 – 2009 si sfintita in 20.09.2009, fiind singurul lacas de cult din localitate si singura biserica cu acest hram din judetul Tulcea.

Contact Info
Click pentru vizualizare harta
AdresaStr. Marc Aureliu nr. 18
900744 Constanta
Telefon+ 40241 586 406
+ 40241 639 500
+ 40(0)372 738 741
Fax+ 40241 586 448
E-mailoffice@rig-service.com
Highlights
dgdfgdfg dfgdfgd.
Wait..