Trecutul, prezentul si viitorul !

    Organizatia are implementat si certificat un sistem de management integrat (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001). Astfel, sunt gasite solutiile optime de satisfacere atat a nevoilor si intereselor companiei, cat mai ales a nevoilor si asteptarilor clientilor si tertelor parti interesate, este castigata increderea clientilor in capacitatea societatii de a furniza servicii de calitate in conditii de protejare a mediului inconjurator si de sanatate si securitate in munca.
    Conducerea societatii si intreg personalul sunt constienti de importanta pe care o are calitatea serviciilor oferite de organizatie pentru a castiga increderea clientilor, a obtine un loc cat mai bun pe piata, dar si pentru asigurarea unei baze solide pentru dezvoltarea organizatiei.
    Calitatea serviciilor prestate, ca parte integranta a sistemului de management, reprezinta un factor cheie de succes in furnizarea de servicii pentru clientii nostri. Monitorizarea si masurarea satisfactiei clientilor si a celorlalte parti interesate reprezinta o parte a procesului de monitorizare si masurare a performantelor sistemului de management integrat.
    Organizatia are stabilite obiective si procese necesare obtinerii de rezultate in concordanta cu cerintele clientului, politicile si procedurile organizatiei, implementeaza si monitorizeaza aceste procese, fiind intreprinse actiuni pentru imbunatatirea continua a performantelor proceselor.
    

IMBUNATATIRE CONTINUA

    
    Rig Service imbunatateste continuu eficacitatea sistemului de management integrat prin:
    - analiza gradului de satisfactie a clientilor;
    - monitorizarea performantei si a obiectivelor;
    - analiza efectuata de management;
    - comunicare eficienta;
    - audituri si inspectii.
    Procesul de imbunatatire continua a sistemului se realizeaza cu sprijinul si participarea constienta a tuturor angajatilor.
    

AUDIT

    Periodic au loc audituri interne. Acestea sunt documentate corespunzator si au ca scop verificarea conformitatii activitatilor cu cerintele standardelor aplicabile si ale reglementarilor stabilite, precum si evaluarea eficientei in realizarea politicii si a obiectivelor organizatiei.
    
    Verificarea conformarii cu cerintele contractuale ale beneficiarilor se face prin audituri de secunda sau terta parte.
    Extern, verificarea conformarii cu cerintele standardelor se efectueaza prin intermediul auditului performat de organismul de certificare DNV-GL.
    

ANALIZA EFECTUATA DE MANAGEMENT

    Sistemul de management integrat este analizat periodic, pentru a se asigura ca acesta este in permanenta corespunzator, adecvat si eficace. Aceasta analiza include evaluarea oportunitatilor de imbunatatire si necesitatea de schimbare in cadrul sistemului, inclusiv politica si obiectivele organizatiei.
    Deciziile luate in cadrul reuniunilor de analiza se focalizeaza pe imbunatatirea performantelor sistemului de management, a proceselor si a serviciului in raport cu cerintele clientului si normativele legale.
    

Contact Info
Click pentru vizualizare harta
AdresaStr. Marc Aureliu nr. 18
900744 Constanta
Telefon+ 40241 586 406
+ 40241 639 500
+ 40(0)372 738 741
Fax+ 40241 586 448
E-mailoffice@rig-service.com
Highlights
dgdfgdfg dfgdfgd.
Wait..