Trecutul, prezentul si viitorul !

HSE

    De ce consideram ca este important HSEQ? Pentru ca Rig Service isi asuma responsabilitati pentru:
    - oameni
    - mediu
    - parti interesate
    Rig Service nu permite si nu tolereaza conditii sau activitati periculoase, nesigure, nesanatoase sau daunatoare mediului, activitati asupra carora are control la locul de desfasurare a acestora.
    Punerea in aplicare si realizarea managementului in domeniul sanatatii si securitatii in munca si protectiei mediului inconjurator este sustinuta cu toata responsabilitatea si autoritatea de catre conducerea organizatiei la cel mai inalt nivel, prin asigurarea cadrului administrativ, tehnic si organizatoric si, mai ales, prin asigurarea resurselor umane, materiale si financiare.

    Conducerea a definit responsabilitatile, autoritatile si relatiile functionale pentru intreg personalul care proiecteaza, conduce, efectueaza si verifica procesele si activitatile care influenteaza calitatea, care pot avea influenta asupra mediului inconjurator si pot afecta sanatatea.
    Scopul nostru este continua imbunatatire a activitatilor noastre, a proceselor si a mediului de lucru. Delimitand in mod consecvent obiectivele si monitorizand indeplinirea acestora, cream conditiile pentru procesul de continua imbunatatire. Pe langa obiectivele economice, sunt de asemenea stabilite si obiectivele referitoare la sanatate, siguranta, protectia mediului si calitate.
    Luam masurari de a limita riscurile prin analize adecvate si prin adaptarea locatiilor companiei noastre la progresul tehnologic si le crestem constiinta angajatilor nostri in ceea ce priveste aspectele legate de mediu si siguranta prin informatii concrete si educare continua.

Recunoastere a performantelor HSEQ

    Cele mai bune rezultate in anul 2014 le-au obtinut, la egalitate:
    - Tudosanu Stefan
    - Moise George
    Le dorim acestora sa fie la fel de consecventi si in perioada urmatoare.
    

    Angajatul anului 2015 este dl Tudosanu Stefan.
    

     Cele mai bune rezultate in anul 2016 le-au obtinut, la egalitate:
     - Starcu Aurel
     - Dragan Adrian
     Le dorim acestora sa fie la fel de consecventi si in perioada urmatoare.
    

Contact Info
Click pentru vizualizare harta
AdresaStr. Marc Aureliu nr. 18
900744 Constanta
Telefon+ 40241 586 406
+ 40241 639 500
+ 40(0)372 738 741
Fax+ 40241 586 448
E-mailoffice@rig-service.com
Highlights
dgdfgdfg dfgdfgd.
Wait..