Calificarea si experienta angajatilor nostrii care au atins un nivel inalt de pregatire practica si teoretica reprezinta cea mai importanta resursa in dezvoltarea RIG SERVICE.
    
     In prezent, RIG SERVICE are un numar de cca. 500 de specialisti, capabili sa asigure intreaga gama de servicii de specialitate specifice domeniului sau de activitate: ingineri, sondori, mecanici, motoristi, electricieni, operatori macarale, strungari, sudori, electromecanici, automatisti, operatori radio etc. O parte din angajatii nostri au o experienta dobandinta in 30 de ani de activitate, incepand cu anul 1976 cand a fost sapata prima sonda in Marea Neagra cu o platforma de foraj. Aceasta parte a personalului reprezinta un punct de referinta real si a contribuit la instruirea practica pentru generatia in crestere de angajati de specialitate.
    
    Personalul nostru desfasoara activitati pe platformele de productie si foraj din Marea Neagra, Golful Persic precum si ca parteneri in: TPAO-Turkey, TOTAL - France, CAIRN - U.K., Momentum Engineering - U.K., Enterprise Oil - U.K., Oriental Oil - Iran, PEDCO - Iran, Kavala OIL - Greece, Sunbelt - U.S.A., Noble Denton, KITO ENTERPRISES LLC, etc. Pe toata durata desfasurarii contractelor in locatiile mai sus mentionate, personalul nostru a fost instruit, testat si autorizat pentru a efectua lucrari cu risc ridicat, de catre companii de certificare precum: Sunbelt, Persian Gulf Air, Noble Denton, Mathews Daniel, etc.